14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner seçimi için öneriler


Önce o sevimli doggie eve getirmek bir yetkili veteriner seçmek için adımlar atıyor yapmak için çok önemli ve değerli bir şey olduğunu.

Köpeğinizin yeni ailesi ve çevre için alışık almak sen lüzum ilk gün-e doğru senin evde beslenen hayvan ile tüm sorun olacak.

Bazı tıbbi acil durum orada olmalı, veteriner rastgele bir seçim için sarı sayfaları başvurmadan bir panik içinde yakalanmış olmak istemiyorum! Ve eski hani Murphy's Law hakkında yanlış bir şey yanlış gidecek... diyerek. Eğer özellikle hazırlıksız.

Peki, nerede başlar? A veteriner olacak sizin için seçmek için bazı ipuçları şunlardır:

Başlamak için en iyi yerler Amerikan veteriner tıbbi dernek kurarak biridir. En itibarlı Veterinerler bu kuruluşa ait. Bir kez temas onları, bazı veteriner başvurular bölgenizdeki isteyin.

Başka iyi bilgi Amerikan Hayvan Hastanesi Derneği kaynağıdır. Bu kuruluşa ait Veterinerler Hayvan bakımı, Dernek tarafından ayarla yüksek standartlara ulaşmak için kararlıyız. Onları çok iyi bilgi almak için aahanet.org çevrimiçi ziyaret edebilirsiniz. aaha akredite veteriner uygulamaları yanında ev bulmak için healthypet.com gidin.

Başvuruların listesini elinde olduğunda, onay bazı kim düşündüklerini öğrenmek için köpek olan komşuları ile iyi doggie doktor olduğunu. Ayrıca, yatılı İmkanları bazı öneriler olabilir. Bkz: sen ile eşleşmeleri adlarına listenizde gelmek durumunda.

Sonraki adım, bazı veteriner uygulamaları ziyaret ödersiniz etmektir. Operasyon ve kaç veterinerler kadrosunda saatleri göz atın. Özellikle Köpeğinizin bir kriz, alternatif bir veteriner alarak olduğundan çok güven verici "acil" Saat olup olmadığını öğrenmek daha iyidir.

Senin veteriner ziyaret kontrol listesi koymak için bazı öğeler şunlardır:

Bu sunulursa yatılı fiyatlar, yanı sıra temel ve acil durum hizmetleri ücretleri hakkında bilgi edinin.

* Yeri iyi bak alın. Güncel ve temiz görünüyor mu?
* Bekleyen birçok müşteri vardır ve onlar gibi personel ile iyi şartlarda görünüyor?
* Samimi bir atmosfer olduğu ve çalışanların orada çalışmaktan mutlu görünüyor?
* Size memnuniyetle karşıladı ve kolayca size gerekli bilgiler verilir mi?
* Eğer bir tur sunuldu?

Senin evde beslenen hayvan Dedektif iş yaptıktan sonra çok daha rahat ve güvende için köpeğinizi bir veteriner seçiminde büyük olasılıkla olacak.

Ama iş henüz tamamlanmadı...

Sen ve senin köpek ilişkinizi ilk günlerinde sonra seçmiş olduğunuz veteriner randevu. Köpeğinizin veteriner ve senin köpeğin temel bilgileri dosyasını almak için çok kısa sağlık değerlendirilmesi kaynaklanabilir. Daha da önemlisi, ne kadar iyi veteriner ve Köpeğinizin birlikte olsun görmek için bir şans verecektir.

Doktor soracağım bazı sorular var emin olun. Amacınız bir parçası, onlar önemsiz görünse bile, sahip olduğunuz her türlü soruyu yanıtlamaktan mutluluk bir veteriner bulmaktır. Bu tavsiyeler ileride gerektiğinde çekinmeden veteriner çağırmadan, konfor düzeyini ayarlar.

Bottom line: listenizde bir başkası için Toplantı emin senin köpeğin sağlık uzman ellerde duygu uzaklıktadır gelmediği, geçin.

Sen ve senin köpek bir veteriner seçme relate ve güven çok önemlidir ve Köpeğinizin buna değer olduğunu kabul eminim. Böylece benim tavsiyem tüm belgili tanımlık zaman sen lüzum-e doğru bulmak için alır. Ama ne yaparsanız yapın, köpeğinizi bir veteriner bulmaya hasta olana kadar beklemeyin!

Var kere köpek ile bir ev ilaç ele sağlık ilgili bir sorun olacak. Köpek sağlık sorunların burada hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu ipuçları, köpek dosyanızda bulundurmak. Yeni şehre taşırsanız bunları tekrar başvurmak isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari