23 Mart 2011 Çarşamba

Veteriner klinikleri-mihav.com

Evcil hayvanlar hakkinda hastaliklardan bakima, beslenmeden egitimine kadar her konuda bilgi alabilecegi, kedi ve köpeklerine es bulabilecegi, diger kedi, köpek sahipleri ile tanisabilecegi sosyal olusum.

Evcil hayvanlarinizi mihav.com'a ekleyebilir, Star Pet yarismasina katilabilirsiniz.

Evcil hayvan sahibi olmak istiyorsaniz ilan servisi sayesinde evcil hayvan sahibi olabilirsiniz.

Veterinerimize sorun bolumunde soru ve sorunlariniza sadece uzman veteriner hekimler yanit veriyor.

Otomatik es habercisi evcil hayvaniniza en uygun es adayini size buluyor ve buldugu evcil hayvan hakkinda fikrinizi belirtebiliyorsunuz.

Turkiye'nin en genis veteriner bankasi size en yakin veterineri buluyor...

Ve dahasi mihav.com'da...

14 Mart 2011 Pazartesi

Köpeklerin sıcak noktaları

Olarak da bilinen akut nemli Dermatit ya da nemli Egzama, sıcak noktalar görünüşte kendiliğinden yerde bir köpeğin beden üzerinde görünebilir ve yer alan hızla yayılabilir. Bu ham, çirkin cilt bozukluğu çeşitli nedenleri vardır, ancak bir bakteriyel enfeksiyon en tutarlı bir faktördür. 'Hot spot' kültürlü ve yanıtlayan Neyse en sözlü ve topikal antibiyotikler bakteri türleri vardır. Cilt yüzeyine ıslak rahatsız ya da deri tatili bakteriyel kontaminasyon için doğru bir ortam oluşturabilirsiniz. Vücudun tepkisi, kaşıntı ya da iltihaplı haline etmektir. Sonra kaşıntı yalamak ya da cilde zarar ve kaşıntı tırmalamak ve çiğneme bir döngü oluşturur alanı, çiğnemek köpek neden olur. Enfeksiyon geliştirmek için sola derinin derin katmanlara giderse.

Sıcak noktalar en çok yaz aylarında meydana eğilimi ve köpekleri ile kirli, keçeleşmiş kat onları geliştirmek, daha büyük risk altındadır. Bazı sahipleri herhangi bir ıslaklığa cilt yüzeyi kaplayan kalın Palto önlemeye yardımcı olan yaz aylarında traş uzun tüylü köpekler tutun. Düzenli bakım hızlı müdahale sağlar etkin nokta geliştiriyor-sık sık onlar sadece daha kötü ve veteriner yardım tavsiye edilir böylece tedavi kadar kötü olsun. Etkin kalan tedavi edilmezse nokta bir 'yalamak Granülom', hangi-ebilmek var olmak zor-e doğru sepetlemek kapatabilirsiniz.

Tipik "sıcak noktalar" için yan yüz ve gögüs alanlarda yerlerdir. Golden Retriever ve Genç köpekler nadiren, eğer hiç oldukları sırada, yatkın gibi görünüyorlar cats içinde bulundu.

Ne için dışarı bakmak için

oScratching ya da bir alan durmadan ısırma

oA yamasıyla kirmizilasmis nemli deri, saç dökülmesi genellikle irin bir film

oScabs ve kabuklar

tükürük ıslak oSurrounding saç

Tanı klinik belirtiler genellikle açıktır, ama senin veteriner alerji testi yaparak herhangi bir katkıda bulunan faktörler için arama yapın veya böylece antibiyotik seçimi sorumlu bakteridir özellikle hedeflenen Bakteriyolojinin çubukla almak için eğimli. Sıcak nokta köpekler arka bacak ise anal bezler rahatsızlık kaynağı kutusunu boşaltma tarafından değil kontrol değer olur.

Tedavi

o küçük sıcak nokta etrafında saç. Sıcak nokta aslında göründüğü daha geniş olabilir. Kırpma Hava alanına teşhir ve şifa (scabbing üzerinde) hızlandırmak

o topikal ilaçlar: alan bir antiseptik çözüm method klorheksidin ve uygulanan bir topikal antibiyotik krem ile temizlenebilir. Varsa bu küçük nokta köpek sadece krem yalamak (yani buster yaka veya sadece topikal krem, sıcak nokta yüzünde kullanın)

o sonu sıfırdan döngüsü. Etkin noktayı iyileştirmeye izin vermek için ona tırmalamak köpek durdurmalısınız. Steroid enjeksiyonu kapalı bir bir genellikle çok etkilidir, ancak bazen oral steroidler kısa bir ders gereklidir. Köpeğinizin kortikosteroidler alırken daha Aç ve susuz olabilir - bu ortak bir yan etkisidir. Sonuçta köpek normalden daha sık idrara çıkma gerekebilir.

o Oral antibiyotik. Derin cilt enfeksiyonu ile başa çıkmak için en iyi yolu, antibiyotikler yoluyla kan akışı etkin noktayı siteye sunmaktır. Etkin nokta oldukça gelişmiş, en azından bir 10-14 gün ders geniş spektrumlu antibiyotik hemen nüks önlemek için gereklidir.

Ey predisposing ortadan kaldırılması faktörler - agresif pire kontrolü, gıda ve polen alerji vb kural soruşturma.

Veteriner seçimi için öneriler


Önce o sevimli doggie eve getirmek bir yetkili veteriner seçmek için adımlar atıyor yapmak için çok önemli ve değerli bir şey olduğunu.

Köpeğinizin yeni ailesi ve çevre için alışık almak sen lüzum ilk gün-e doğru senin evde beslenen hayvan ile tüm sorun olacak.

Bazı tıbbi acil durum orada olmalı, veteriner rastgele bir seçim için sarı sayfaları başvurmadan bir panik içinde yakalanmış olmak istemiyorum! Ve eski hani Murphy's Law hakkında yanlış bir şey yanlış gidecek... diyerek. Eğer özellikle hazırlıksız.

Peki, nerede başlar? A veteriner olacak sizin için seçmek için bazı ipuçları şunlardır:

Başlamak için en iyi yerler Amerikan veteriner tıbbi dernek kurarak biridir. En itibarlı Veterinerler bu kuruluşa ait. Bir kez temas onları, bazı veteriner başvurular bölgenizdeki isteyin.

Başka iyi bilgi Amerikan Hayvan Hastanesi Derneği kaynağıdır. Bu kuruluşa ait Veterinerler Hayvan bakımı, Dernek tarafından ayarla yüksek standartlara ulaşmak için kararlıyız. Onları çok iyi bilgi almak için aahanet.org çevrimiçi ziyaret edebilirsiniz. aaha akredite veteriner uygulamaları yanında ev bulmak için healthypet.com gidin.

Başvuruların listesini elinde olduğunda, onay bazı kim düşündüklerini öğrenmek için köpek olan komşuları ile iyi doggie doktor olduğunu. Ayrıca, yatılı İmkanları bazı öneriler olabilir. Bkz: sen ile eşleşmeleri adlarına listenizde gelmek durumunda.

Sonraki adım, bazı veteriner uygulamaları ziyaret ödersiniz etmektir. Operasyon ve kaç veterinerler kadrosunda saatleri göz atın. Özellikle Köpeğinizin bir kriz, alternatif bir veteriner alarak olduğundan çok güven verici "acil" Saat olup olmadığını öğrenmek daha iyidir.

Senin veteriner ziyaret kontrol listesi koymak için bazı öğeler şunlardır:

Bu sunulursa yatılı fiyatlar, yanı sıra temel ve acil durum hizmetleri ücretleri hakkında bilgi edinin.

* Yeri iyi bak alın. Güncel ve temiz görünüyor mu?
* Bekleyen birçok müşteri vardır ve onlar gibi personel ile iyi şartlarda görünüyor?
* Samimi bir atmosfer olduğu ve çalışanların orada çalışmaktan mutlu görünüyor?
* Size memnuniyetle karşıladı ve kolayca size gerekli bilgiler verilir mi?
* Eğer bir tur sunuldu?

Senin evde beslenen hayvan Dedektif iş yaptıktan sonra çok daha rahat ve güvende için köpeğinizi bir veteriner seçiminde büyük olasılıkla olacak.

Ama iş henüz tamamlanmadı...

Sen ve senin köpek ilişkinizi ilk günlerinde sonra seçmiş olduğunuz veteriner randevu. Köpeğinizin veteriner ve senin köpeğin temel bilgileri dosyasını almak için çok kısa sağlık değerlendirilmesi kaynaklanabilir. Daha da önemlisi, ne kadar iyi veteriner ve Köpeğinizin birlikte olsun görmek için bir şans verecektir.

Doktor soracağım bazı sorular var emin olun. Amacınız bir parçası, onlar önemsiz görünse bile, sahip olduğunuz her türlü soruyu yanıtlamaktan mutluluk bir veteriner bulmaktır. Bu tavsiyeler ileride gerektiğinde çekinmeden veteriner çağırmadan, konfor düzeyini ayarlar.

Bottom line: listenizde bir başkası için Toplantı emin senin köpeğin sağlık uzman ellerde duygu uzaklıktadır gelmediği, geçin.

Sen ve senin köpek bir veteriner seçme relate ve güven çok önemlidir ve Köpeğinizin buna değer olduğunu kabul eminim. Böylece benim tavsiyem tüm belgili tanımlık zaman sen lüzum-e doğru bulmak için alır. Ama ne yaparsanız yapın, köpeğinizi bir veteriner bulmaya hasta olana kadar beklemeyin!

Var kere köpek ile bir ev ilaç ele sağlık ilgili bir sorun olacak. Köpek sağlık sorunların burada hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu ipuçları, köpek dosyanızda bulundurmak. Yeni şehre taşırsanız bunları tekrar başvurmak isteyebilirsiniz.

Köpeklerde kulak kesme


En iyi arkadaşım bir boksör, Doberman, Danua, Schnauzer veya çukur Bull...not birkaç diğer doğurmak söz ise, kulak kırpma yoluyla yavru koymak olmadığını karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz.

Yakın bir veteriner yordam gerçekleştirir, ilk olarak, var birkaç önemli şeyler düşünmeye var mı? Daha az ve daha az yapmak, görünüyor. Bölgenizde kim yapıyor bulmak için biraz araştırma yapmak. Orada bir sürü bakım takip ve veteriner yakın olması önemlidir. Çoğu veterinerler ile ameliyat hakkında bilginiz yoksa takip bu yordam için sorumlu olmak istemiyorum.

İkinci olarak, bu yolda başlamadan önce senin köpek yavrusu onun aşı olmuştur ve yordamları deworming başladı emin olun. O bir kaliteli gıda ve tüm üzerinde olduğundan emin olun çok sağlıklı. Bunları ona onun sistem aksi aşılıp daha hızlı iyileşmek yardımcı olacaktır.

Kulak kırpma, yaklaşık 9 ile 11 hafta-in yaş genellikle yapılır. Daha sonra ve kulakları standı istemeyebilirsiniz. O zaman zaman köpek yavrusu cerrahi ve anestezi iyi işlemesi için eski ama genç yeterli olan kıkırdak onların kulaklarında henüz ayarlanmamış bulmak için çalışıyoruz.

Cerrahi ameliyatla kulak bölümü kaldırma ve kesi sütür sonra kulak raf çeşit dik bir pozisyonda yerleştirme yapılır. Genellikle bir uzun kağıt bardak ya da alüminyum kıymık. Kulakları dikişler kaldırılmadan önce günlerce iyileşmesi gerekmektedir.

Bakım takip kuşkusuz daha zor ve zaman alıcı daha ameliyat ve nihai sonucuna önemlidir.

Dikişler 7 günden daha uzun bırakarak kulak kenarından korkutuyorsun sonuçlanabilir. Kulakları epeyce Kırıcılar bu aşamada hala olacak ve çok senstive ve taşma payı henüz olabilir. Şimdi kulaklarını raf tutmak daha zor olur.

Kulakları iyileşmek olarak kaşıntı ve yavru deli sürücü. Seyreltik betadine ve Neosporin iyileşme süreci ve kaşıntı, ancak o da eğer kulakları de teybi uzağa kadar kalmak güvenliğini sağlamak için kullanılan teyp gevşetin bir kısmı rahatlatmak yardımcı olur.

Hafif bir yatıştırıcı, hatta bu aşamada, şifa gibi köpek yavrusu oldukça rahatsız olabilir tavsiye olabilir.

İleride veterinerler saatleri öğrenin. Kulakları geliyor çok yatkındır aşağı stand kadar şimdi.
Sürece senin veteriner tarafından bunu nasıl iyi eğitimli kulaklarına kadar kendinizi teyp çalışın asla.

Kulak ham kenarından teyp veya çok sıkı teyp, aslında kapalı dolaşım kulağı çok hızlı bir şekilde ölmek ve düşmek neden kesebilir. O olur. Hiçbir onarım öldü ve kapalı düşmüş bir kulak için orada.

Kulaklar-ecek kalmak rafa için 17 - 21 gün bunlar tamamen iyileşmiş ve kendi durmaya başlangıç kadar. Burada onlar yumuşak pamuk tamamladı bandı ile sarılı ve stand kadar bu gibi kalır. Genellikle senin veteriner yavru yalnız uzun bandaj bırakırsa onlara her 10-14 gün kontrol etmek isteyeceklerdir.

Daha doğrusu, senin köpek yavrusu onun kulakları bulundukları her türlü cihaz dışına alırsa, size onu veteriner içinde bir saat ya da öylesine almak önemlidir. Artık kulakları aşağı, artık onlar-ecek almak-e durmak muaftır.

Don't ve Yapılmayacaklar bir hafta sonu ya da tatil bir aksilik olması halinde, acil bantla, içinde bir kurs için iyi bir fikir olabilir.

A doğurmak gibi bir çukur boğa veya bir Schnauzer kısa bir kulak daha hızlı sonuçlara yol açabilir. Çünkü onlar yerçekimi mücadele için daha fazla kulak Dobermans, Danimarkalılar ve boksörler daha uzun sürer. Cerrahi iyileşme sonrası ve süre içinde büyük bir rol Bakımı oynamak sonra bitmiş bir kulak, ama genetik bir şey büyük etkisi kadar için alır.

Bazı kulaklar hemen duracak, diğerleri ay sürebilir. Uzun, bilinen var kendi köpek, Dharma oldu. O 10 ay için istenen sonucu aldı güzel bir boksör. En çok 3 veya 4 ay toplamına yakın atın.

Bu girişim için hazır olduğundan emin olun. Gitmek-den geçerek ve yavru için bir çok şey ancak o güzel profil ile çok farklı bir görünüm özel sadece senin doğurmak istediği oluşturmak.

11 Mart 2011 Cuma

Veteriner Resimleri

veteriner resimleri, veteriner resimler, veteriner fotoğrafları hepsi bu adreste

ana sayfaya git yukari